Καταδίωξη της αστυνομίας με οδηγό Mustang με ταχύτητες έως 286 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Στο Αρκάνσας των ΗΠΑ η αστυνομία καταδίωξε τον οδηγό ενός Ford Mustang, ο οποίος στη προσπάθεια του να ξεφύγει έπιασε ταχύτητες έως και 286 χλμ/ώρα. Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο οδηγός του Mustang κινούνταν με ταχύτητα 126 χλμ/ώρα, σε τμήμα του δρόμου με όριο τα 105 χλμ/ώρα, προσπερνώντας το περιπολικό.

Το περιπολικό έκανε σήμα στον οδηγό του Mustang να σταματήσει, αλλά αυτός επιτάχυνε και προσπάθησε να διαφύγει. Μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη, ο οδηγός του Mustang έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και τράκαρε με δύο άλλα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να συλλάβουν τον οδηγό, ο οποίος αποδείχτηκε πως από το 2016 βρίσκεται εκτός φυλακής, λόγω αναστολής εκτέλεσης της ποινής φυλάκισης του, αφού ήδη είχε εκτίσει τα 7 από τα 40 χρόνια κάθειρξης για μια υπόθεση ληστείας και απαγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nio λανσάρει την μπαταρία ημι-στερεής κατάστασης 150 kWh στην Κίνα

Όπως είχε προαναγγείλει πριν δύο χρόνια, η Nio θα ξεκινήσει από 1η Ιουνίου την εμπορική διάθεση στην αγορά Κίνα μιας ολοκαίνουριας μπαταρίας ημι-στερεής κατάστασης. Αυτή...

Η Κίνα επενδύει στην Ουγγαρία

Σε προπύργιο" της Κίνας στην Ε.Ε. μετατρέπεται η Ουγγαρία, με την κυβέρνηση Όρμπαν να διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία το "άνοιγμα προς ανατολάς", παρά τις...