Η Ford θα αντικαταστήσει την μπαταρία σε 27.000 Kuga Plug-in Hybrid

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Αύγουστο η Ford σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες αλλά και να παραδίδει τα νέα Kuga Plug-in Hybrid, λόγω ανησυχιών για υπερθέρμανση των μπαταριών τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή πυρκαγιά.

Με την Ford να γνωρίζει τουλάχιστον 4 Kuga Plug-in Hybrid που πήραν φωτιά λόγω υπερθέρμανσης των μπαταριών του υβριδικού συστήματος, έκανε γνωστό πως ανακαλεί 27.000 Kuga PHEV, παραγωγής από 1η Ιουλίου 2019 έως και 25 Ιουνίου 2020, προκειμένου να αντικαταστήσει δωρεάν την μπαταρία του υβριδικού συστήματος.

Αιτία των προβληματικών μπαταριών είναι η μόλυνση τους κατά την διαδικασία παραγωγής από τον προμηθευτή τους.

Σύμφωνα με την Μπλε Οβάλ εταιρία, εκτός από νέα μπαταρία, τα αυτοκίνητα θα αποκτήσουν και νέο λογισμικό. Μέχρι να γίνουν οι εργασίες επισκευής, η Ford ζητά από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να μην φορτίζουν την μπαταρία του αυτοκινήτου τους, να έχουν ενεργοποιημένη μονάχα την λειτουργία “EV Auto” και να μην επιλέγουν τα προγράμματα λειτουργίας Sport, Snow και Sand.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...