Η Aznom μετά από μια μικρή teasing περίοδο παρουσίασε το Palladium, ένα μοντέλο που το χαρακτηρίζει ως υπερ-λιμουζίνα. Βασίζεται στο πλαίσιο ενός Ram 1500, με το μήκος του Palladium να ανακοινώνεται στα 5,96 μέτρα και το βάρος στα 2.650 κιλά.
Διαθέτει καπό και οροφή από carbon, ορθογώνια μάσκα με κάθετα φωτιζόμενα στοιχεία, LED φωτιστικά σώματα, διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων. Τα φρένα είναι της Brembo και αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά με δίσκους 450 χλστ. και τετραπίστονες πίσω με δίσκους 420 χλστ. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 22″.
Μηχανικά φορά έναν twin-turbo V8 6,4-λίτρων κινητήρα απόδοσης 850 ίππων με 1.050 Nm ροπής, που συνεργάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 210 χλμ/ώρα.
Στο εσωτερικό η πολυτέλεια είναι διάχυτη και μεταξύ άλλων υπάρχουν ιταλικές δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, δύο ανεξάρτητα καθίσματα για τους πίσω επιβάτες, ψυγείο, δύο tablet και ηχοσύστημα της Harman Kardon.
Η παραγωγή του Aznom Palladium θα είναι περιορισμένη, αφού θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες, με τους ιδιοκτήτες να μπορούν να παραμετροποιήσουν όπως θέλουν το αυτοκίνητό τους. Επίσης, οι ιδιοκτήτες θα παίρνουν δώρο μια Francesco Maglia ομπρέλα αλλά και μια σειρά αποσκευών κατασκευασμένες από το ίδιο δέρμα και τις ίδιες ραφές με το εσωτερικό του αυτοκινήτου.