Fernando Alonso: O George Russell με εκπλήσσει κάθε Σαββατοκύριακο

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso θα επιστρέψει στην Formula 1 την επόμενη σεζόν και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως ο George Russell τον εκπλήσσει κάθε Σαββατοκύριακο που διεξάγεται Grand Prix. Ο Ισπανός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ποιον νέο οδηγό της Formula 1 ξεχωρίζει είπε:

Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι οδηγοί τώρα στη Formula 1 και όλοι τους έχουν έρθει με πολύ ωραία προετοιμασία, μέσα από ακαδημίες οδηγών που “χτίζουν” την απόδοση και το ταλέντο τους, βοηθώντας τους από πολύ νεαρή ηλικία. Και τώρα κάνουν τη δουλειά τους.

Συμπλήρωσε δε:

Νομίζω πως από όλους αυτούς ο George Russell είναι αυτός που με εκπλήσσει κάθε Σαββατοκύριακο. Από το πως οδηγεί την Williams, από το γεγονός πως κάνει μηδέν λάθη. Είμαι πραγματικά έκπληκτος για τη φυσική του ταχύτητα. Έτσι, αν πρέπει να πω ένα όνομα για το μέλλον, ο Russell θα είναι η επιλογή μου.

Οι παραπάνω δηλώσεις του Ισπανού έγιναν πριν το GP στην πίστα της Ίμολα, με τον Alonso να αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγήσει φέτος σε κάποιο GP.

Αν αγωνιστώ το 2020 θα είναι επειδή κάτι θα συμβεί στους Daniel Ricciardo και Esteban Ocon και εύχομαι πως δεν θα συμβεί τίποτα σε αυτούς. Επίσης δεν θα είμαι φέτος 100% έτοιμος, οπότε προτιμώ να αγωνιστώ ξανά στην F1 από την επόμενη σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...