Αυτή είναι η νέα Porsche 911 GT3

Σχετικά άρθρα

Αυτές οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη νέα Porsche 911 GT3. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τα φαρδύτερα μετατρόχια, το νέο bodykit με την αναβαθμισμένη αεροδυναμική και την μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ μηχανικά φορά τον 4,0-λίτρων ατμοσφαιρικό boxer εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης περίπου 550 ίππων.

Ο κινητήρας θα έχει όριο περιστροφής κοντά στις 9.000 σ.α.λ, ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με αυτόματο PDK. Το τιμόνι είναι επενδυμένο με Alcantara, ενώ υπάρχουν carbon bucket καθίσματα.

Φήμες λένε ότι το νέο μοντέλο θα μπορέσει να σπάσει το “φράγμα” των 7 λεπτών στην πίστα του Nurburgring. Και αυτό στην “απλή” έκδοση του μοντέλου, και όχι στην RS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...