H Jeep παρουσίασε στην Κίνα το ανανεωμένο Compass

Σχετικά άρθρα

Η δεύτερη γενιά του Compass παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και έχοντας φτάσει στο μέσο του κύκλου ζωής του, η αμερικάνικη εταιρία έχει ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του. Στην έκθεση της Guangzhou στην Κίνα, που ανοίγει τις πύλες στις 22 Νοεμβρίου, η Jeep θα παρουσίασε το facelift του μοντέλου.

Οι αλλαγές είναι οι αναμενόμενες για ένα facelift, καθώς το Compass φέρει νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα και νέους προβολείς ομίχλης. Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι πιο εκτεταμένες, καθώς υπάρχει νέο ταμπλό και στο κέντρο του συναντάμε την οθόνη 10,1″ του νέου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων υπάρχει μια οθόνη 10,25 ιντσών.

Επίσης υπάρχουν νέα αλουμινένια στοιχεία, νέες ταπετσαρίες και μηχανικά θα προσφέρεται με τον 1.300αρη turbo τετρακύλινδρο κινητήρα διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, με 130 και 150 άλογα, με την κίνηση να στέλνεται είτε στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς. Υπάρχουν διαθέσιμα δύο κιβώτια ταχυτήτων, ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο ξηρού τύπου διπλού συμπλέκτη.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχει ο 1.600αρης diesel των 120 ίππων και των 320 Nm ροπής που συνδυάζεται μόνο με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Το plug-in υβριδικό Compass συνδυάζει τον 1.300άρη τετρακύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδουν συνδυαστικά 240 άλογα, με τη κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...