Πριν ακριβώς τρία χρόνια η Lincoln παρουσίασε το Nautilus που αποτελεί το facelift του MKX, με τo τελευταίo να βρισκόταν στην αγορά από το φθινόπωρο του 2015. Σήμερα, η αμερικάνικη εταιρία μας παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του best-selling SUV της, με τις αλλαγές να εντοπίζονται πρακτικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εκεί που υστερούσε σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα της εταιρίας.

Το Nautilus “κάθεται” ανάμεσα στο Aviator και στο Corsair και η premium εταιρία της Ford αναβαθμίζει το εσωτερικό του μοντέλου, το οποίο δανείζεται στοιχεία από το μεγαλύτερο Aviator. Το εκσυγχρονισμένο εσωτερικό διαθέτει νέο ταμπλό, ενώ πίσω από το τιμόνι υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών. Στο κέντρο υπάρχει η “αιωρούμενη” οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4, με διαγώνιο 13,2 ίντσες.

Στο εξωτερικό, υπάρχουν ελαφρώς ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, ενώ μηχανικά είναι διαθέσιμοι δύο κινητήρες. Ένας 2,0-λιτρος τετρακύλινδρος turbo απόδοσης 245 ίππων και ένας 2,7-λίτρων biturbo EcoBoost V6 απόδοσης 335 ίππων. Και οι δύο συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.