Αποκλειστικά στην Ευρώπη το Volkswagen ID.5

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έχει αρχίσει και “χτίζει” την ID οικογένεια μοντέλων, με το ID.3 να είναι το πρώτο που έγινε διαθέσιμο, για να ακολουθήσει σε λίγους μήνες το πολυαναμενόμενο SUV, το ID.4, το οποίο θα είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς που θα πωλείται παγκοσμίως.

Μετά τα μέσα του επόμενου έτους, η γερμανική εταιρία θα βγάλει στην αγορά την coupe έκδοση του ID.4, με τον επικεφαλής της ηλεκτρικής κινητικότητας της VW, Thomas Ulbrich, να επιβεβαιώνει ότι το ID.5 Coupe θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ευρώπη.

Το μοντέλο δεν θα διαφέρει μηχανικά από το ID.4 και έτσι στη πισωκίνητη έκδοση θα φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 310 Nm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 160 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...