Δες το Toyota GR Yaris να γράφει 7:56 σε BTG γύρο στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Χθες, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο ιδιοκτήτης ενός Toyota GR Yaris μπήκε στην πίστα του Nurburgring Norschleife για να γράψει έναν γύρο με το νέο του απόκτημα. Ο γύρος ξεκίνησε στις 15:51 (τοπική ώρα), με την θερμοκρασία να ήταν μόλις 6 βαθμούς Κελσίου.

Επιπλέον, η πίστα ήταν ανοιχτή για το κοινό και ο οδηγός ολοκλήρωσε έναν Bridge-to-Gantry γύρο, ήτοι χωρίς το μεγαλύτερο μέρος της ευθείας, με το μήκος της πίστας να είναι 19.100 μέτρα (σ.σ. είναι λάθος η απόσταση στην φωτογραφία), όταν οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν την χάραξη των 20,6 χλμ. (χωρίς την ευθεία στο τμήμα Τ13), με ολόκληρη η πίστα να έχει μήκος 20.832 χιλιομέτρων (μαζί με την ευθεία στο τμήμα Τ13).

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, το Toyota GR Yaris σταμάτησε τα χρονόμετρα σε 7 λεπτά και 56 δευτ., με το αυτοκίνητο να φορά τα Michelin Pilot Sport 4S και το Perfomance πακέτο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...