Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε το 11ο Gymkhana video. Σε αυτό δεν θα πρωταγωνιστεί ο Ken Block, αλλά ο Travis Pastrana, οδηγώντας το αγριότερο Subaru WRX STI που κατασκεύασε ποτέ.

Ζυγίζει 1.190 κιλά, με το σώμα του αυτοκινήτου να είναι κατασκευασμένο από carbon. Έχει τεράστια πίσω ενεργή αεροτομή, μεγάλο διαχύτη, φουσκωμένα φτερά, splitter, με την εξάτμιση να βγαίνει από τις τρύπες στο καπό, κάτω από το οποίο κρύβεται ένας άκρως βελτιωμένος 2,3-λίτρων boxer κινητήρας, απόδοσης 862 ίππων με 900 Nm ροπής, ο οποίος στροφάρει έως τις 8.000 σ.α.λ.

Για το Gymkhana 2020 συνεργάστηκαν ο Pastrana, η Hoonigan, η Subaru και ο αγωνιστικός συνεργάτης της Subaru, Vermont SportsCar, δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα έγιναν στην πόλη που γεννήθηκε ο Pastrana, στην Αννάπολις, την πρωτεύουσα της πολιτείας του Μέριλαντ στις ΗΠΑ και στο video θα δεις και το νέο Subaru BRZ να κάνει donuts.

Ο Pastrana δεν είναι ξένος προς τα Gymkhana, καθώς εμφανίστηκε τόσο στο Gymkhana 5, όσο και στο Gymkhana 10. Η αλλαγή αυτή δεν είναι μόνιμη, καθώς ο Block θα επιστρέψει σύντομα σε Gymkhana videos, ώστε να μας δείξει τη νεότερη δημιουργία του, το Hoonifox.