Δες το Gymkhana 2020 με πρωταγωνιστές τον Travis Pastrana και το Subaru WRX STI 862 ίππων

Σχετικά άρθρα

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε το 11ο Gymkhana video. Σε αυτό δεν θα πρωταγωνιστεί ο Ken Block, αλλά ο Travis Pastrana, οδηγώντας το αγριότερο Subaru WRX STI που κατασκεύασε ποτέ.

Ζυγίζει 1.190 κιλά, με το σώμα του αυτοκινήτου να είναι κατασκευασμένο από carbon. Έχει τεράστια πίσω ενεργή αεροτομή, μεγάλο διαχύτη, φουσκωμένα φτερά, splitter, με την εξάτμιση να βγαίνει από τις τρύπες στο καπό, κάτω από το οποίο κρύβεται ένας άκρως βελτιωμένος 2,3-λίτρων boxer κινητήρας, απόδοσης 862 ίππων με 900 Nm ροπής, ο οποίος στροφάρει έως τις 8.000 σ.α.λ.

Για το Gymkhana 2020 συνεργάστηκαν ο Pastrana, η Hoonigan, η Subaru και ο αγωνιστικός συνεργάτης της Subaru, Vermont SportsCar, δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα έγιναν στην πόλη που γεννήθηκε ο Pastrana, στην Αννάπολις, την πρωτεύουσα της πολιτείας του Μέριλαντ στις ΗΠΑ και στο video θα δεις και το νέο Subaru BRZ να κάνει donuts.

Ο Pastrana δεν είναι ξένος προς τα Gymkhana, καθώς εμφανίστηκε τόσο στο Gymkhana 5, όσο και στο Gymkhana 10. Η αλλαγή αυτή δεν είναι μόνιμη, καθώς ο Block θα επιστρέψει σύντομα σε Gymkhana videos, ώστε να μας δείξει τη νεότερη δημιουργία του, το Hoonifox.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...