Η Bugatti ανακαλεί 77 Chiron και Divo

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti ανακαλεί 73 Chiron, Chiron Sport και Divo, παραγωγής μεταξύ 2017 και 2020 και επιπλέον 4 Chiron και Divo παραγωγής 2020. Η μεγαλύτερη ανάκληση αφορά ένα πρόβλημα στο λογισμικό του συστήματος ESP. Συγκεκριμένα, μετά από επανεκκίνηση του αυτοκινήτου το σύστημα ESP δεν επανέρχεται αυτόματα στο προεπιλεγμένο mode, εάν ο οδηγός είχε επιλέξει το Handling Mode από τον διακόπτη Drive Mode.

Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων του προγράμματος στο Performance Mode. Το πρόβλημα λύνεται με απλή ενημέρωση του λογισμικού του ESP.

Η δεύτερη ανάκληση των 4 Chiron και Divo αφορά τον πίσω αριστερό άξονα μετάδοσης της κίνησης, ο οποίος ενδέχεται να σπάσει υπό ορισμένες συνθήκες. Γι’αυτό η Bugatti θα αντικαταστήσει δωρεάν τον προβληματικό άξονα μετάδοσης με έναν αναβαθμισμένο, νέο άξονα.

Να θυμίσω πως η Bugatti το καλοκαίρι του 2018 είχε ανακαλέσει 2 Chiron λόγω προβλήματος στη θερμική ασπίδα των πλευρικών αερόσακων του hypercar, ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 ανακάλεσε 47 Chiron επειδή ορισμένα στηρίγματα στις πλάτες των καθισμάτων ενδέχεται να είχαν συγκολληθεί λάθος, κάτι που θα μπορούσε να κάνει το κάθισμα του οδηγού να αλλάξει ξαφνικά θέση, αυξάνοντας την πιθανότητα σύγκρουσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr