Η αντίδραση του Hamilton όταν άκουσε τον V10 κινητήρα της Renault R25 του Alonso

Σχετικά άρθρα

H Renault F1 Team έχει φέρει στην πίστα της Yas Marina το μονοθέσιο που χάρισε τον πρώτο τίτλο στο Fernando Alonso, την R25. O Ισπανός βρίσκεται επίσης στα paddocks της γαλλικής ομάδας για το τελευταίο αγωνιστικό τριήμερο του φετινού πρωταθλήματος της F1, και είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο του 2005 σε γύρους επίδειξης.

Για πρώτη φορά, τον συνδυασμό Alonso και R25 τον είδαμε και ακούσαμε χθες πριν την έναρξη του FP1, μαζί με ένα εντυπωσιακό onboard πλάνο, ενώ σήμερα ο Ισπανός οδηγός οδήγησε το γαλλικό μονοθέσιο μετά τη λήξη των κατατακτηρίων. Αυτό συνέπεσε με τις συνεντεύξεις των οδηγών με τα Μέσα, και όπως θα δεις στο παρακάτω video o Lewis Hamilton σταμάτησε να μιλάει, για να ακούσει τον ήχο του V10 ατμοσφαιρικού κινητήρα και να τον εξυμνήσει.

https://youtu.be/Hol6eel1uME

Για την ιστορία, ο χρόνος του Alonso στην αποψινή του εμφάνιση στην πίστα του Abu Dhabi με την R25 ήταν στο 1 λεπτό και 39,9 δευτ., φορώντας την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli (C5). Αυτό σημαίνει ότι ήταν σχεδόν 4,5 δευτερόλεπτα πιο αργός από την σημερινή pole position.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα