Ετοιμάζονται τα VW ID.1 και το αντίστοιχο μοντέλο της Skoda, με το ID Buggy να μην περνά στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Η Skoda αναθεώρησε τα πλάνα της και όπως είπε ο CEO της, ο Thomas Schafer, κάποια στιγμή μετά το 2025 θα κυκλοφορήσει στην αγορά το αδερφό μοντέλο του Volkswagen ID.1, το οποίο θα λειτουργήσει ως ο διάδοχος του Citigo.

Το ID.1 που θα αντικαταστήσει το e-up!, αναμένεται στην αγορά το 2023-2024, με αρχική τιμή μικρότερη των 20.000 ευρώ στη Γερμανία. Θα προσφέρεται με δύο μπαταρίες, μια 24 kWh και μια 36 kWh, με την δεύτερη να χαρίζει έως και 300 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά φόρτιση.

Στις σχετικές ειδήσεις ο CEO της Volkswagen, Ralf Brandstatter, έκανε γνωστό πως η εταιρία του δεν θα βγάλει στην αγορά την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου ID Buggy. Όπως είπε οι συνομιλίες που είχε η VW με μια εταιρία προκειμένου το ID Buggy να κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή ως ID Ruggedzz, δεν καρποφόρησαν, μιας και η εταιρία χρεοκόπησε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...