Εκτύπωσε αυτά τα σχέδια και φτιάξε το δικό σου χάρτινο Lexus LFA

Σχετικά άρθρα

Τον Ιανουάριο του 2011 ξεκίνησε την παραγωγή του Lexus LFA στο εργοστάσιο της Toyota στο Motomachi της Ιαπωνίας (εκεί που παράγεται σήμερα το GR Yaris), και τον Δεκέμβριο του 2012 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το τελευταίο supercar της εταιρίας.

Για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια από την στιγμή που “πήρε σάρκα και οστά” το πρώτο supercar της premium ιαπωνικής εταιρίας, η Lexus κυκλοφόρησε ένα χάρτινο μοντέλο του LFA που μπορείς να το κατασκευάσεις στο σπίτι σου, ώστε να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου κατά την περίοδο των διακοπών.

Η Lexus έδωσε τα σχέδια από τα τέσσερα LFA, με το πρώτο να είναι άσπρο με μαύρη οροφή, το δεύτερο σε πορτοκαλί χρώμα, το τρίτο έχει τα γραφικά της Gazoo Racing, και το τέταρτο είναι σε μπλε χρώμα.

Η Lexus συνιστά η εκτύπωση να γίνει σε φύλλο χαρτιού μεγέθους Α3, για να διευκολύνει την κατασκευή και να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο μοντέλο. Εάν δεν έχεις εκτυπωτή για A3, και το χαρτί A4 κάνει. Εκτός από το χαρτί, για να φτιάξεις το δικό σου LFA θα χρειαστείς κάποια κόλλα χαρτιού ή ταινία διπλής όψης, και ένα ψαλίδι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...