Τον Ιανουάριο του 2011 ξεκίνησε την παραγωγή του Lexus LFA στο εργοστάσιο της Toyota στο Motomachi της Ιαπωνίας (εκεί που παράγεται σήμερα το GR Yaris), και τον Δεκέμβριο του 2012 βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το τελευταίο supercar της εταιρίας.

Για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια από την στιγμή που “πήρε σάρκα και οστά” το πρώτο supercar της premium ιαπωνικής εταιρίας, η Lexus κυκλοφόρησε ένα χάρτινο μοντέλο του LFA που μπορείς να το κατασκευάσεις στο σπίτι σου, ώστε να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου κατά την περίοδο των διακοπών.

Η Lexus έδωσε τα σχέδια από τα τέσσερα LFA, με το πρώτο να είναι άσπρο με μαύρη οροφή, το δεύτερο σε πορτοκαλί χρώμα, το τρίτο έχει τα γραφικά της Gazoo Racing, και το τέταρτο είναι σε μπλε χρώμα.

Η Lexus συνιστά η εκτύπωση να γίνει σε φύλλο χαρτιού μεγέθους Α3, για να διευκολύνει την κατασκευή και να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο μοντέλο. Εάν δεν έχεις εκτυπωτή για A3, και το χαρτί A4 κάνει. Εκτός από το χαρτί, για να φτιάξεις το δικό σου LFA θα χρειαστείς κάποια κόλλα χαρτιού ή ταινία διπλής όψης, και ένα ψαλίδι.