Ένα μεταχειρισμένο Toyota GR Yaris πωλείται ήδη με 30% “καπέλο”

Σχετικά άρθρα

Οι παραδόσεις του Toyota GR Yaris στους τυχερούς ιδιοκτήτες ξεκίνησαν στην Αγγλία πριν τρεις εβδομάδες, αλλά ένα εξ’αυτών βρίσκεται ήδη στην αγορά των “μεταχειρισμένων”. Δεν μπορείς να πεις ότι ο ιδιοκτήτης του το χάρηκε ιδιαίτερα, καθώς το οδόμετρο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου γράφει μόλις 112 χλμ.

Όταν, όμως, έχει δημιουργηθεί τέτοιο hype γύρω από ένα αυτοκίνητο, ακόμα και αν η παραγωγή του δεν είναι περιορισμένη, ο πωλητής μπορεί να ζητήσει ότι τιμή θέλει. Όπως γνωρίζεις, η Toyota ήταν υποχρεωμένη να βγάλει στην παραγωγή τουλάχιστον 25.000 αυτοκίνητα δρόμου για να πάρει έγκριση τύπου η αγωνιστική έκδοση του μοντέλου, η οποία είχε προγραμματιστεί να τρέξει στο WRC το 2021.

Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρία ακύρωσε τη συμμετοχή του GR Yaris WRC στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, και θα τρέξει και του χρόνου με το τρέχον αγωνιστικό. Ωστόσο, ο επικεφαλής μηχανικός Naohiko Saito έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του:

Θα συνεχίσουμε να παράγουμε αυτό το αυτοκίνητο, για πάνω από 25.000 αν αρκετοί θέλουν ένα. Ο αριθμός των 25.000 δεν είναι όριο.

Η μεγάλη ζήτηση, όμως, που απολαμβάνει η Toyota για το GR Yaris έχει δημιουργήσει -αναπόφευκτα- και μεγάλη λίστα αναμονής. Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί και ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου -μαύρου- GR Yaris, γι’αυτό και ζητά £42.500 για να το αποχωριστεί, όταν ο ίδιος το αγόρασε £33.495, καθώς διαθέτει και το Performance Pack (στην Αγγλία ονομάζεται Circuit Pack). Αυτό σημαίνει ότι αν καταφέρει να το πουλήσεις θα έχει ένα κέρδος 9.000 λιρών (€9.810).

ΠηγήPiston Heads

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα