Αν δεν έχεις δει τα προηγούμενα εννιά επεισόδια της σειράς των videos του καναλιού Hoonigan του Ken Block, ο 53χρονος Αμερικάνος είχε πριν από λίγο καιρό την ιδέα ότι αφού οι παίκτες του βιντεοπαιχνιδιού Forza Horizon 4 χρησιμοποιούν το Hoonicorn στους εικονικούς αγώνες drag και τους κερδίζουν, γιατί να μην δούμε τις δυνατότητες της πολύ τροποποιημένης Mustang του Αμερικάνου και στην πραγματική ζωή; Και έτσι “γεννήθηκε” η σειρά των videos Hoonicorn Vs the World.

Στο σημερινό επεισόδιο, βλέπουμε το Hoonicorn V2 να στήνεται δίπλα σε ένα Mustang Shelby GT500, το οποίο είναι το πιο δυνατό μοντέλο στη γκάμα της Ford. Και αυτό γιατί κάτω από το καπό του κρύβει έναν κομπρεσοράτο V8 5,2-λίτρων κινητήρα που αποδίδει 760 άλογα και 847 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) της Tremec, που κάνει τις αλλαγές σε μόλις 100 ms και στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτ., ενώ τα 0-160-0 χλμ/ώρα έρχονται σε 10,6 δευτ. Ζυγίζει 1.915 κιλά.