Ο Jeremy Clarkson κόλλησε κορωνοϊό

Σχετικά άρθρα

O Jeremy Clarkson έκανε γνωστό πως κόλλησε κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ενώ πρόσθεσε πως τρόμαξε λόγω της ηλικίας του και της κατάστασης της υγείας του, ότι θα πεθάνει μόνος του “σε ένα πλαστικό αντίσκηνο”.

Ο Βρετανός σε άρθρο του στους Sunday Times αναφέρει ότι άρχισε να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία τέσσερις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Αφού έψαξε στο Internet για το εάν τα συμπτώματά που είχε ήταν αυτά που έχει κάποιος όταν νοσεί από τον νέο κορωνοϊό, πήγε να κάνει το τεστ όπου διαγνώστηκε θετικός.

Ο Clarkson συμπλήρωσε πως ξύπνησε κάθιδρος, υποφέροντας από επίμονο ξηρό βήχα. Τέθηκε σε αυτοαπομόνωση σε μια μικρή αγροικία με την 46χρονη φίλη του Lisa Hogan και τα παιδιά της. Ο 60χρονος έγραψε:

Ο γιατρός ήταν σαφέστατος: Θα ένιωθα άσχημα για 5 έως και 14 ημέρες και μετά είτε θα γινόμουν καλύτερα, είτε θα έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Δεδομένου ότι είμαι 60 ετών, παχύσαρκος και επειδή έχω καπνίσει μισό εκατ. τσιγάρα και πέρασα διπλή πνευμονία, αντιλήφθηκα ότι πιθανώς να πέθαινα μόνος μου σε ένα μοναχικό πλαστικό αντίσκηνο.

Αφού συζήτησα με φίλους μου για το ποιος μπορεί να με είχε μολύνει με τον κορωνοϊό, έπεσα στο κρεβάτι μου με ένα βιβλίο και μια σακούλα λαχανίδες, περιμένοντας τον Χάρο να εμφανιστεί από την πόρτα για να μου πάρει το κεφάλι.

Δεν θα πω ψέματα, ήταν πολύ τρομακτικό. Σε κάθε ασθένεια που πέρασα πάντα είχαν την αίσθηση ότι θα τα κατάφερνα με τη βοήθεια της Ιατρικής και των φαρμάκων. Αλλά με την Covid-19 είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι εκεί μόνος σου, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν φάρμακα και ότι ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός σου.

Τα τρία παιδιά μου από το γάμο μου με τη δεύτερη σύζυγό μου, Frances Cain, με επισκέφθηκαν για 40 λεπτά ανήμερα των Χριστουγέννων και ήπιαν μαζί μου, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, ένα ποτήρι σαμπάνια στον κήπο της αγροικίας.

Κανείς μας δεν γνώριζε αν αυτό ήταν ασφαλές. Μολονότι οι άνθρωποι λέμε ότι γνωρίζουν πάρα πολλά για την Covid-19, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν είμαι καλύτερα τώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr