3,5-λίτρων V6 ο βασικός κινητήρας του Ford F-150 Raptor

Σχετικά άρθρα

Στις 3 Φεβρουαρίου η Ford θα παρουσιάσει το νέο F-150 Raptor και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, έναν V6 και έναν V8.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι η χωρητικότητα του βασικού V6 κινητήρα θα είναι 3,5-λίτρων, και πιθανότατα θα είναι plug-in υβριδικός. Από την άλλη, ο V8 θα είναι ο κομπρεσοράτος 5,2-λίτρων του Shelby GT500, απόδοσης 725-750 ίππων, έτσι ώστε να τοποθετηθεί απέναντι στο νέο Ram 1500 TRX.

Επιπλέον, διέρρευσαν και τα διαθέσιμα χρώματα του F-150 Raptor, με την παλέτα να αποτελείται από τα Agate Black, Antimatter Blue, Code Orange, Iconic Silver, Lead Foot, Oxford White, Rapid Red Tint και Velocity Blue.

Η άγρια έκδοση του F-150 θα διαθέτει μεγάλη γρίλια με μεγάλα γράμματα Ford στο κέντρο της, φουσκωμένα φτερά με αεραγωγούς, καπό με εισαγωγή αέρα και επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρα.

Πηγήf150gen14

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Η Zacoe βελτιώνει την Ferrari SF90 Stradale

Η Zacoe μας δείχνει το νέο επιθετικό bodykit που ετοίμασε για την Ferrari SF90 Stradale. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αποτελείται από...