Η Renault καταργεί το Twingo

Σχετικά άρθρα

Αυτό το ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Luca de Meo, που μιλώντας στη LeMonde είπε χαρακτηριστικά:

Είναι κρίμα να εγκαταλείψουμε αυτούς τους τύπους οχημάτων, αλλά μικρά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα εξαφανιστούν λόγω των κανόνων του παιχνιδιού. Δεν μπορείς να βγάλεις ένα τέτοιο μοντέλο στην αγορά μόνος σου.

Ο de Meo δεν ανέφερε πότε θα καταργηθεί το Twingo, αλλά έχοντας κατά νου ότι η σημερινή -τρίτη- γενιά του μοντέλου παρουσιάστηκε το 2014, θεωρούμε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής του μοντέλου.

Με τους “κανόνες του παιχνιδιού” που αναφέρει ο de Meo, πιθανότατα υπονοεί τους μελλοντικούς κανονισμούς για τους ρύπους στην Ευρώπης. Το Euro 7 θα τεθεί σε ισχύ κάποια στιγμή το 2025 και εξαιτίας αυτού περιμένουμε την κατάργηση αρκετών οχημάτων που κινούνται με ορυκτά καύσιμα.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Ηλεκτρικό Renault Twingo Z.E, με 180 χλμ. αυτονομία

ΠηγήLeMonde

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...