Η Formula 1 συζητά με νέους κατασκευαστές

Σχετικά άρθρα

Από τις αρχές του χρόνου ο Stefano Domenicali έχει αναλάβει την θέση του CEO της Formula 1 και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η F1 βρίσκεται σε συζητήσεις με νέους κατασκευαστές, προκειμένου αυτοί να εισέλθουν στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως κατασκευαστές κινητήρων.

Ο Domenicali δεν αποκάλυψε με ποιους κατασκευαστές συζητά, τονίζοντας πως οι συγκεκριμένες εταιρίες θέλουν να εξακριβώσουν τα οφέλη της συμμετοχής τους στην F1, όχι μόνο από τεχνολογικής πλευράς, αλλά και από πλευράς διαφήμισης και προβολής.

Η Formula 1 θέλει οι νέοι κινητήρες της να έχουν απλούστερο σχεδιασμό και να κοστίζουν λιγότερο έτσι ώστε το σπορ να γίνει θελκτικό στους νέους κατασκευαστές που σκέφτονται την εμπλοκή τους με το άθλημα. Για την ώρα παραμένει άγνωστο το πότε θα έρθουν οι νέοι κινητήρες, αλλά η επιθυμία του Domenicali είναι να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερο, ακόμη και από το 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr