Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι το Endurance ξεπέρασε τις 100.000 παραγγελίες, η Lordstown Motors κάνει τώρα γνωστό ότι εξελίσσει ένα δεύτερο μοντέλο. Αυτό θα είναι ένα ηλεκτρικό βαν και θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με του pickup της, αλλά θα διαθέτει μειωμένη απόσταση από το έδαφος, καθώς η χρήση του θα είναι σε αστικό περιβάλλον.

Ωστόσο, θα διαθέτει τετρακίνηση, μέσω της τοποθέτησης ηλεκτροκινητήρων στον εμπρός και πίσω άξονα, με την εταιρία να υπόσχεται ότι η ηλεκτρική του αυτονομία θα είναι κορυφαία. Η Lordstown Motors, με έδρα το Οχάιο των Η.Π.Α., δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βαν. Ωστόσο αρκέστηκε να πει ότι το βαν θα διαθέτει ηλεκτροκινητήρες ίδιας τεχνολογίας με το Endurance.

Η παρουσίαση του βαν θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο, έτσι ώστε η παραγωγή να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022, με την Lordstown να αναφέρει ότι η τιμή του θα ανταγωνίζεται τα βαν με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ θα αποτελέσει τη βάση για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό τροχόσπιτο στον κόσμο.

Στις σχετικές ειδήσεις, η αμερικάνικη εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή 57 beta πρωτοτύπων του Endurance, η παραγωγή των οποίων αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο. Αυτά θα χρησιμοποιηθούν για διάφορες δοκιμές σύγκρουσης, μηχανολογίας και έγκρισης τύπου. Η εταιρεία θα στείλει επίσης μερικά πρωτότυπα στους πελάτες για να συλλέξει σχόλια και πληροφορίες.