Η Ford teasάρει για τελευταία φορά το νέο F-150 Raptor

Σχετικά άρθρα

Η Ford έδωσε το τελευταίο teaser video του νέου F-150 Raptor που θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο. Το μοντέλο να φέρει γρίλια με τα μεγάλα γράμματα Ford στο κέντρο της, φουσκωμένα φτερά με αεραγωγούς, καπό με εισαγωγή αέρα και επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρα.

Το νέο F-150 Raptor θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες. Βασικός κινητήρας θα είναι ένας plug-in υβριδικός twin-turbo V6, μάλλον αυτός του Lincoln Aviator, 3,0-λίτρων απόδοσης 494 ίππων με 465 Nm ροπής και ο άλλος θα είναι ο V8 κομπρεσοράτος 5,2-λίτρων του Shelby GT500, απόδοσης 725-750 ίππων, έτσι ώστε να τοποθετηθεί απέναντι στο νέο Ram 1500 TRX.

Το όχημα θα προσφέρεται σε 8 εξωτερικά χρώματα, τα: Agate Black, Antimatter Blue, Code Orange, Iconic Silver, Lead Foot, Oxford White, Rapid Red Tint και Velocity Blue.

https://www.youtube.com/watch?v=wOEuw_UW59A

Στο παραπάνω video θα μπορείς να δεις online την παρουσίασή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...