Στα μέσα του περασμένου μήνα η πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, θάφτηκε κάτω από πολλά εκατοστά χιονιού, με τη χώρα να βιώνει τις βαρύτερες χιονοπτώσεις των τελευταίων 50 ετών. Η BMW Ισπανίας είχε την ιδέα να βάλει στην πίστα της Jarama, η οποία βρίσκεται βόρεια της πρωτεύουσας, τη νέα M3 να κάνει γύρους.

Με τίτλο “adrenalina pura”, που μεταφράζεται σε “αγνή αδρεναλίνη”, το παραπάνω video -διάρκειας σχεδόν 1,5 λεπτού- δείχνει το γερμανικό μοντέλο να driftάρει στη χιονισμένο πίστα, με τον επαγγελματία οδηγό αγώνων Jose Manuel de los Milagros να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Το λανσάρισμα των νέων BMW M3 και BMW M4 Coupe θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021. Εκτός από την ανεξάρτητη φιλοσοφία του 5θέσιου sedan και του τετραθέσιου coupe, η τεχνολογία κίνησης προσφέρει άφθονα περιθώρια εξατομίκευσης: Και τα δύο μοντέλα BMW M χρησιμοποιούν έναν υψηλόστροφο, εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo με δύο διαφορετικά επίπεδα ισχύος, 480 και 510 ίππων.

1Διάβασε ακόμα

Οι τιμές των νέων M3, M4, 128ti, 4-Series Cabrio, Mini John Cooper Works ALL4 και άλλων μοντέλων της BMW

Επίσης, θα μπορούν να εφοδιάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, κάτι μοναδικό στην κατηγορία. Άλλες επιλογές είναι ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης M xDrive, εναλλακτικά αντί της στάνταρ πίσω κίνησης (RWD). Για πρώτη φορά στην ιστορία των μοντέλων BMW M3 και BMW M4, ένα σύστημα τετρακίνησης θα διατίθεται από το καλοκαίρι του 2021.