Επίσημο: Η Nissan παρουσιάζει το νέο Frontier

Σχετικά άρθρα

Αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, η Nissan παρουσίασε το ανανεωμένο Navara για τις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας και σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Frontier, που κυκλοφορεί στην Αμερική.

Το νέο Nissan Frontier έχει σκληρό ανταγωνισμό, καθώς θα τεθεί απέναντι σε μοντέλα όπως τα Chevrolet Colorado, Ford Ranger και Toyota Tacoma. Σχεδιαστική, φέρει πολλά στοιχεία από την πιο επιθετική εμφάνιση του ανανεωμένο Navara, αλλά δεν μοιάζουν όπως δύο σταγόνες νερό.

Αυτό γιατί το Frontier διαθέτει νέους προφυλακτήρες, μεγάλη γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο καπό και νέα πίσω πόρτα του χώρου φόρτωσης. H Nissan προσφέρει προαιρετικά το πακέτο PRO-4X που προσφέρει ηλεκτρονικό κλείδωμα διαφορικού, Bilstein αμορτισέρ και προστατευτικές ποδιές κάτω από το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν σημαντικά βελτιωμένα υλικά υψηλότερης ποιότητας, ενώ θα υπάρχει αναλογικός πίνακας οργάνων και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας, με συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Μηχανικά, το νέο Frontier κινείται από έναν 3,8 λίτρων V6 κινητήρα, απόδοσης 310 ίππων και 381 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων. Η κίνηση στέλνεται στον πίσω άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Η Nissan τονίζει πως έχει ενισχύσει τον μπροστινό άξονα του Frontier, έχει αυξήσει την ικανότητα ωφέλιμου φορτίου, έχει προσθέσει σκαλοπάτι στο πίσω μέρος και έχει βελτιώσει το σύστημα διεύθυνσης τοποθετώντας νέα κρεμαγιέρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...