Συνεργασία της Porsche με την TAG Heuer για νέο ρολόι

Σχετικά άρθρα

Η Porsche και η TAG Heuer επεκτείνουν την υπάρχουσα συνεργασία τους και αυτή τη φορά συνεργάζονται για να παρουσιάσουν ένα ρολόι. Το πρώτο προϊόν που προήλθε από αυτήν τη συμμαχία είναι ο χρονογράφος TAG Heuer Carrera Porsche, με τις δύο εταιρίες να αναφέρουν ότι θα έρθουν ακόμη πολλά, με την -ούτως ή άλλως- διαχρονική συνεργασία ανάμεσα στην γερμανική εταιρία και την γνωστή κατασκευάστρια sport ρολογιών υψηλής αξίας, να αποκτά πλέον στρατηγική σχέση σε πολλαπλά επίπεδα.

Η Porsche και η TAG Heuer έχουν στην μακρά ιστορία τους πολλά κοινά σημεία, μοιράζονται κοινές αξίες και σίγουρα αποτελούν δυο από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα συνεργασία παντρεύει το -κοινό- αγωνιστικό τους DNA, και ο νέος χρονογράφος είναι ένα θαυμαστό “υβρίδιο” υψηλής ωρολογοποιίας και ταχύτητας.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στο σχέδιο του χρονογράφου Carrera Sport και φέρει τον in-house μηχανισμό Calibre Heuer 02, με power reserve 80 ωρών. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ρολόι εισάγει διάφορα χαρακτηριστικά που εμπνέονται από τη σχεδιαστική αισθητική της Porsche και είναι παράδειγμα συντονισμού και συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Το TAG Heuer Carrera Porsche διατίθεται είτε με δερμάτινο λουράκι με ιδιαίτερη ραφή που θυμίζει το εσωτερικό των αυτοκινήτων της Porsche, είτε με ατσάλινο μπρασελέ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...