H Skoda παρουσιάζει στη Γερμανία τo Scala Edition S με 190 άλογα

Σχετικά άρθρα

H Skoda και o ABT Sportsline συνεργάστηκαν και μας παρουσιάζουν την Scala Edition S, ήτοι μια ειδική έκδοση του μοντέλου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στη Γερμανία. Η παραγωγή της έκδοσης θα περιοριστεί στα 500 αυτοκίνητα, με το Scala Edition S να βασίζεται στην έκδοση Monte Carlo.

Μηχανικά, ο 1.500άρης TSI κινητήρας αποδίδει 190 άλογα και 290 Nm ροπή, μια αύξηση κατά 40 άλογα και 40 Nm ροπή σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Η κίνηση μεταφέρεται στον εμπρός άξονα, μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Επιπλέον, το Scala Edition S διαθέτει νέα σπορ αμορτισέρ, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χλστ., ενώ ακόμα πατάει σε 18άρες ζάντες της ABT. Ακόμα, υπάρχει νέο εμπρός σπλίτερ, αεροτομή οροφής και ένας διακριτικός διαχύτης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...