H Skoda teasάρει τη νέα Fabia

Σχετικά άρθρα

H Skoda ξεκίνησε σήμερα το teasing της νέας -τέταρτης- γενιάς της Fabia, ούτως έτσι να δημιουργήσει buzz μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου, που έχει οριστεί για την ερχόμενη άνοιξη. Παράλληλα, η τσέχικη εταιρία έδωσε μια φωτογραφία που μας δείχνει το προφίλ του αυτοκινήτου.

Από αυτήν βλέπουμε την σιλουέτα του νέου αυτοκινήτου, με την οροφή να υποδηλώνει τις νέες αναλογίες του. Η νέα Fabia θα βασίζεται για πρώτη φορά στην MQB-A0 πλατφόρμα του Volkswagen Group, την ίδια με αυτή των νέων Volkswagen Polo, Seat Ibiza και Audi A1.

Αυτή θα του προσφέρει βελτιωμένους εσωτερικούς χώρους, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών θα είναι αυξημένος κατά 50 λίτρα. Ακόμα, το αυτοκίνητο θα διαθέτει προηγμένα συστήματα βοήθειας και λειτουργιών συνδεσιμότητας.

Μηχανικά, η νέα Fabia θα τροφοδοτείται από της τελευταίας γενιάς βενζινοκινητήρες του γερμανικού ομίλου, ήτοι θα παίρνει κίνηση από τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης που θα κάνουν και χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, ενώ θα υπάρχει και αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Τέλος, το 2023 θα κυκλοφορήσει και η Combi έκδοση της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...