Το 2023 η κυκλοφορία του Skoda Fabia Combi

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο νέος CEO της Skoda, Thomas Schafer, δήλωσε ότι η νέα γενιά της Fabia θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021, τονίζοντας ότι αυτό “θα είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που θα καλύπτει τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας“.

Εκτός αυτού, στις αρχές του τρέχοντος μηνός, ο Schafer επιβεβαίωσε ότι και η τέταρτη γενιά της Fabia θα προσφέρεται σε Combi έκδοση, ωστόσο χωρίς να αναφέρει πότε θα την δούμε στους δρόμους.

Αυτό έρχεται να διευκρινιστεί σήμερα, με νέα τοποθέτηση του διευθύνοντος συμβούλου της τσέχικης εταιρίας στο γερμανικό AMS, ο οποίος έκανε γνωστό ότι το Fabia Combi θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, καθώς μέχρι τα τέλη του 2022 θα είναι διαθέσιμη η πρακτική έκδοση του τρέχοντος μοντέλου της Fabia.

Αυτό σημαίνει ότι για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην αγορά και οι δύο γενιές, κάτι που είχε ξανά κάνει η Skoda με την πρώτη και δεύτερη γενιά της Octavia.

Τέλος, ο Thomas Schafer αποκάλυψε ότι η Skoda θα λανσάρει την επόμενη γενιά του Citigo και με κινητήρα εσωτερικής καύσης, όχι μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό, το οποίο θα αντιμετωπίσει το νέο Toyota Aygo από το 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...

Η Skoda teasάρει ένα νέο μικρό SUV για την Ινδία

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία ενός νέου μικρού SUV, το οποίο θα αποτελέσει το επόμενο βήμα της προϊοντικής επίθεσης της στην...