Από τον Μάρτιο η Mini θα προσφέρει στην αγορά την Collection έκδοση του Cooper SE που είναι διαθέσιμη στα μεταλλικά χρώματα Island Blue και Rooftop Grey, με πολύχρωμη Multitone οροφή, διαθέτοντας επίσης πλαϊνές ρίγες, μαύρα καλύμματα καθρεπτών, ζάντες αλουμινίου 17″, μαύρη γυαλιστερή γρίλια και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά.

Επιπλέον διαθέτει ενεργούς LED προβολείς με λειτουργία matrix για τη μεγάλα σκάλα, διακοσμητικές πλάκες μαρσπιέ με χαραγμένο το λογότυπο του ηλεκτρικού Mini, σπορ καθίσματα Light Grey σε συνδυασμό υφάσματος/δερματίνης, νέας σχεδίασης επιφάνειες εσωτερικού με φινίρισμα Mini Yours Aluminium, ανθρακί επένδυση οροφής και σπορ δερμάτινο τιμόνι.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι και κίνηση παίρνει από τον ηλεκτροκινητήρα των 184 ίππων με 271 Nm ροπής. Αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 32,6 kWh, που προσφέρει αυτονομία 203-234 χλμ στον κύκλο WLTP.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε θερμαινόμενο τιμόνι και το πακέτο Connected Navigation Plus που περιέχει Head-Up Display, ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου, Concierge Service και λειτουργίες Mini Connected XL.

Η νέα λειτουργία Lane Departure Warning αποτελεί τμήμα του Driver Assistance Package και προειδοποιεί τον οδηγό για τον κίνδυνο ακούσιας παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας με δονήσεις στο τιμόνι. Το Driver Assistance Package Plus περιλαμβάνει Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go.