Η Mazda έκανε γνωστό πως μέσω της υπηρεσίας Mazda Online Store, ο καθένας μπορεί να προχωρήσει στην online παραγγελία ενός αυτοκινήτου της μέσω της οθόνης του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή του.

Όπου και να βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος, μπορεί εύκολα και γρήγορα να περιηγηθεί σε όλα τα μοντέλα της Mazda. Σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πληροφορηθεί για τη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου που επιλέγει καθώς και για τα προγράμματα αγοράς που το συνοδεύουν. Μπορεί να επωφεληθεί από μοναδικές προσφορές που θα τις βρει μόνο στο Mazda Online Store για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκίνητων καθώς και από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα απόκτησης νέου οχήματος.

Μέσα από την online εφαρμογή προσφέρεται η δυνατότητα να γίνει ανταλλαγή του παλιού αυτοκινήτου, ο ενδιαφερόμενος να προχωρήσει σε παραγγελία νέου αυτοκινήτου και να επιλέξει το σημείο παράδοσης μέσα από έναν εμπορικό αντιπρόσωπο Mazda.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αυτοκίνητα της Mazda προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο), 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης.