O Daniel Ricciardo οδηγεί την McLaren Artura πριν τα αποκαλυπτήρια της

Σχετικά άρθρα

Σε σχεδόν 12,5 ώρες από την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η McLaren θα πραγματοποιήσει τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της Artura και πριν λίγα λεπτά η βρετανική εταιρία έκανε γνωστό ότι ο νέος της οδηγός στη Formula 1, Daniel Ricciardo, έχει ένα πολύ απασχολημένο πρόγραμμα πριν την έναρξη της φετινής σεζόν.

Έτσι, ως μέλος της οικογένειας McLaren, ο Ricciardo είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο υβριδικό supercar, την Artura. Από την παραπάνω φωτογραφία, ο Αυστραλός φαίνεται να διασκεδάζει οδηγώντας την Artura, με τον Ricciardo να συμμετάσχει στην παρουσίαση του μοντέλου, που θα γίνει στο Woking της Αγγλίας, την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, στις 02:01 ώρα Ελλάδας.

Το αυτοκίνητο αντικαθιστά την 570S και παράλληλα θα σημάνει το τέλος της παραγωγής της Sport Series γκάμας. Φέρει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, με τον νέο υβριδικό ολοκαίνουργιο V6 βενζινοκινητήρα να έχει όριο περιστροφής τις 8.000 σ.α.λ και να αποδίδει 600 άλογα και 600 Nm ροπής. Επίσης η Artura θα μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα της για περίπου 30 χλμ.

Στο παραπάνω video μπορείς να δεις live την παρουσίαση του νέου βρετανικού supercar.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...