Αγγλία: Κατασχέθηκε μια Lamborghini Aventador SV επειδή δεν είχε πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η αστυνομία στο Νιούπορτ στη νήσο Γουάιτ της Αγγλίας προχώρησε στη κατάσχεση μιας Lamborghini Aventador SV, επειδή ο ιδιοκτήτης της δεν είχε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένοι οι αστυνομικοί που προχώρησαν στον έλεγχο διαπίστωσαν πως τα τέλη κυκλοφορίας είχαν λήξει τον Αύγουστο το 2020. Έτσι προχώρησαν στη κατάσχεση του οχήματος.

Τα τέλη κυκλοφορίας της Lamborghini Aventador SV στην Αγγλία ανέρχονται σε περίπου 2.540 ευρώ τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της και επιπλέον 555 ευρώ για τα επόμενα έτη.

Ο ιδιοκτήτης πρέπει τώρα να πληρώσει τόσο τα τέλη κυκλοφορίας, όσο και τα έξοδα της κατάσχεσης, προκειμένου να πάρει πίσω την Aventador του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...