Ένας πωλητής αντιπροσωπείας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην πόλη του Λονδίνου στο Οντάριο του Καναδά, έζησε την προηγούμενη εβδομάδα την χειρότερη και πιο επικίνδυνη ημέρα στην δουλειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο Moe Alkaissy έδειχνε μια μεταχειρισμένη BMW M4 σε έναν ενδιαφερόμενο πελάτη της αντιπροσωπείας Sport Motor, όταν σε μια στιγμή ο άνδρας ζήτησε από τον 23χρονο πωλητή να βάλει εμπρός τον κινητήρα, ώστε να τον ακούσει.

Έπειτα, ο επίδοξος κλέφτης ζήτησε από τον Alkaissy να μπει μέσα στο γερμανικό sportscar ώστε να κάνει ένα τηλεφώνημα και να έχει την απαραίτητη ιδιωτικότητα. Ωστόσο, ο άνδρας -τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν γίνει γνωστά, λόγω της μάσκας που φορούσε- όντας στο κάθισμα του οδηγού, πάτησε το γκάζι με σκοπό να κλέψει την M4.

Ο Alkaissy, ο οποίος βρισκόταν εμπρός από το αυτοκίνητο, πιάστηκε από τα άκρα του καπό, θέλοντας να σταματήσει την κλοπή του αυτοκινήτου. Ο κλέφτης, όμως, δεν πτοήθηκε και βγήκε στον δρόμο, παραβιάζοντας επανειλημμένως τον κώδικα κυκλοφορίας, ενώ έπιασε ταχύτητα έως και 100 χλμ/ώρα, με τον πωλητή να είναι γαντζωμένος στο καπό.

Ωστόσο, αναπόφευκτα, ο Alkaissy δεν κατάφερε να μείνει για πολύ σε αυτό το σημείο και έπεσε στον δρόμο, όντας εκτεθειμένος στα διερχόμενα αυτοκίνητα, τα οποία παραλίγο να τον παρασύρουν. Το αποτέλεσμα ήταν ο Alkaissy να τραυματιστεί στο γόνατο και στα πόδια του, αλλά, ευτυχώς, οι τραυματισμοί του δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Όσο για το αυτοκίνητο, αυτό εντοπίστηκε -μέσω του ενσωματωμένου GPS του- περίπου δύο ώρες μακριά από την αντιπροσωπεία, αλλά η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να το βρει, με τον Mustafa Alkaissy, ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας Sport Motor, να δηλώνει ότι το κλειδί της M4 δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά στην τσέπη του πωλητή.