Ιταλία: Η Stellantis προχωρά σε περικοπές και μειώνει ακόμη και τις τουαλέτες

Σχετικά άρθρα

Fiat Chrysler Automobiles και PSA Group συγχωνεύθηκαν στις αρχές του χρόνου δημιουργώντας την Stellantis, την τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, με την εταιρία να έχει ανακοινώσει πως στοχεύει σε ετήσιες περικοπές κόστους ύψους 5 δισ. ευρώ, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται το κλείσιμο εργοστασίων ή απολύσεις και περικοπή θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με τα συνδικάτα των εργοστασίων της Stellantis στην Ιταλία, η εταιρία έχει μειώσει τις υπηρεσίες καθαρισμού, αλλά και τον αριθμό των τουαλετών σε ορισμένα εργοστάσια. Συγκεκριμένα στο εργοστάσιο Mirafiori στο Τορίνο, η Stellantis έχει μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων τουαλετών και των υπηρεσιών καθαρισμού. Επιπλέον η εταιρία έχει μειώσει την θερμοκρασία στους χώρους του εργοστασίου, ενώ προχώρησε και στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών μεταφοράς προσωπικού.

Παρόμοιες περικοπές έχουν γίνει και στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Atessa, στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής βαν της Ευρώπης, με τις υπηρεσίες καθαρισμού να έχουν υποστεί περικοπές 35%. Ωστόσο από τις περικοπές εξαιρέθηκαν οι υπηρεσίες απολύμανσης για τον κορωνοϊό, ενώ στο συγκεκριμένο εργοστάσιο δεν έχουν γίνει περικοπές στον αριθμό των τουαλετών.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Stellantis: Νέα εθελούσια έξοδος για περισσότερους από 3.000 εργαζομένους της

Η Stellantis υπέγραψε περαιτέρω συμφωνίες με τα συνδικάτα στην Ιταλία για εθελούσιες εξόδους, που θα μπορούσαν να μειώσουν το εργατικό δυναμικό της εταιρίας κατά...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr