Στο σφυρί το Limo-Jet, το ιδιωτικό jet που μετατράπηκε σε λιμουζίνα

Σχετικά άρθρα

Το Limo-Jet το είχαμε πρωτοδεί το 2018. Πρόκειται για ένα ιδιωτικό jet αεροπλάνο το οποίο μετατράπηκε σε street-legal λιμουζίνα πολυτελείας. Υπεύθυνη για το συγκεκριμένο project ήταν η Jetsetter Inc., μια εταιρία από το Illinois των Η.Π.Α, με το αυτοκίνητο πλέον να αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αφού θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Mecum τον ερχόμενο Μάιο.

Η ιδέα για το Limo-Jet γεννήθηκε το 2006 από τους Dan Harris και Frank DeAngelo και χρειάστηκε πάνω από 40.000 εργατοώρες για να υλοποιηθεί. H εντυπωσιακή και πρωτότυπη λιμουζίνα έχει μήκος 12,8 μέτρα, πλάτος 2,43 μέτρα, και ύψος 3,56 μέτρα εξαιτίας του πίσω πτερυγίου.

Πατάει σε ζάντες 28 ιντσών, το βάρος του ανέρχεται στα 5.700 κιλά, ενώ κινείται από έναν Vortec V8 κινητήρα απόδοσης 400 ίππων. Τέλος, για την διασκέδαση των οκτώ επιβατών υπάρχουν αρκετές οθόνες και ένα ηχοσύστημα έντασης 17.000 watts.

Η κατασκευή του φημολογείται πως κόστισε περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ και ο οίκος δεν αναφέρει το ποσό που εκτιμά πως θα πουληθεί. Ο νέος ιδιοκτήτης εκτός από το Limo-Jet θα πάρει μαζί του και το trailer αλλά και το Chevrolet 2500 MY2015 για να το μεταφέρει. Να σημειωθεί πως το ιδιαίτερο αυτό όχημα είχε βγει ξανά σε δημοπρασία τo 2020 και παρότι κάποιος τότε ήταν διατεθειμένος να δώσει το ποσό των 600.000 δολαρίων, δεν κατάφερε να πιάσει την επιθυμητή τιμή πώλησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...