H FV Frangivento σου δίνει τη δυνατότητα να ονομάσεις και διαμορφώσεις το νέο της supercar

Σχετικά άρθρα

Η FV Frangivento Automobili, μια μικρή και άγνωστη ιταλική εταιρεία, η οποία σχεδιάζει αυτοκίνητα απευθύνονται -κυρίως- στη Μέση Ανατολή, παρουσίασε το νέο της supercar. Το όνομα αυτού Sorpasso, και το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιοκτήτης του μπορεί να παραμετροποιήσει τις τελικές λεπτομέρειες του.

Η εταιρία αναφέρει ότι το Sorpasso θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την Stradale και την GTXX, και όσοι αποκτήσουν τη δεύτερη θα έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα δύο γράμματα “ΧΧ” με αριθμούς της αρεσκείας τους. Έτσι, η τελική ονομασία του αυτοκινήτου θα είναι μοναδική για τον κάθε αγοραστή του.

Εκτός της ονομασίας, η FV Frangivento Automobili δίνει τη δυνατότητα επιπλέον εξατομίκευσης του αυτοκινήτου, καθώς οι πελάτες θα μπορούν να διαμορφώσουν όπως θέλουν τις τελικές λεπτομέρειες τού αμαξώματος, πέραν του εξοπλισμού που θα διαθέτει.

    Για να το υλοποιήσει αυτό, προσφέρει δύο προγράμματα, το Programma Sviluppo και το Programma Ego. Έτσι, ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα συνεργαστεί με τους ανθρώπους της FV Frangivento για έναν μήνα, μέχρι να φιξάρουν όλες τις μικρές λεπτομέρειες που θα θέλει να έχει το αυτοκίνητό του.

    Μηχανικά, το Sorpasso Stradale θα κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, απόδοσης 612 ίππων, ενώ το Sorpasso GTXX θα είναι πιο δυνατό, καθώς με χρήση turbo η ισχύς του θα φτάνει τους 862 ίππους. Και τα δύο θα είναι τετρακίνητα, με το GTXX να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτ., με την τελική ταχύτητά να φτάνει τα 345 χλμ/ώρα.

    Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου συναντάμε -μεταξύ άλλων- το σύστημα “Avatar Driving Assistant”, το οποίο διαθέτει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και θα βοηθάει τον οδηγό στην οδήγηση. Η FV Frangivento Automobili δεν έκανε γνωστή την τιμή των δύο μοντέλων, ενώ δηλώνει ότι έχει λάβει ήδη κάποιες παραγγελίες, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στο τέλος Ιουλίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...