Η Hyundai συνεργάζεται με την Uber στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία με την Uber στην Ευρώπη, με στόχο την προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων και τη διεύρυνση του δικτύου φορτιστών στις πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Hyundai θα προσφέρει χιλιάδες Kona Electric και Ioniq Electric με εκπτώσεις στους οδηγούς της Uber, που εργάζονται σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία, ενώ αντίστοιχες εκπτώσεις θα ισχύουν και για μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της κορεάτικης εταιρίας.

Η συμφωνία μεταξύ των εταιρειών βασίζεται στην ανακοίνωση της Uber ότι σκοπεύει να γίνει πλατφόρμα κινητικότητας μηδενικών εκπομπών έως το 2030. Από την άλλη, στόχος της Hyundai είναι οι ετήσιες πωλήσεις των μοντέλων μηδενικών ρύπων να ξεπεράσουν τις 670.000 μέχρι το 2025, ώστε αυτή να συγκαταλέγεται στις τρεις κορυφαίες εταιρίες ηλεκτρικών μοντέλων παγκοσμίως.

Μέχρι το 2025, το 50% των διανυθέντων χλμ. των Uber σε Άμστερνταμ, Βερολίνο, Βρυξέλες, Λισαβόνα, Λονδίνο, Μαδρίτη και Παρίσι θα γίνεται από ηλεκτρικά οχήματα, με τις προαναφερθείσες πόλεις να αφορούν το 80% των διαδρομών της Uber στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2021.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής, οι πελάτες της Uber θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να μεταφερθούν στον προορισμό τους με όχημα μηδενικών ρύπων.

Διάβασε ακόμα

Η Hyundai και η Uber παρουσιάζουν ένα ιπτάμενο ηλεκτρικό ταξί

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...