Πριν ένα μήνα, η Alpha Motor Corporation παρουσίασε το Wolf, ένα αμιγώς ηλεκτρικό pickup σε single cab διαμόρφωση, ήτοι αποκλειστικά διθέσιο. Πριν λίγες ώρες, όμως, η αμερικάνικη εταιρία αποκάλυψε το Wolf+, δηλαδή την club cab έκδοση του μοντέλου, η οποία διαθέτει μια επιπλέον σειρά καθισμάτων.

Η Alpha δεν έδωσε τις διαστάσεις του Wolf +, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο χώρος φόρτωσης (καρότσα) έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το πρότυπο μοντέλο. Ως αποτέλεσμα, έχει μήκος 1,652 μέτρα, πλάτος 1,49 μέτρα και βάθος 39,7 εκατοστών.

Στο επιπλέον εξοπλισμό, υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης ενός μεγάλου ηλιακού πάνελ στην καρότσα που, πιθανώς, θα βοηθά στην τροφοδοσία ορισμένων εκ των βοηθητικών συστημάτων.

Το Wolf+ μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες 16″ έως 18″ και είναι διαθέσιμο σε έκδοση με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες. Η πρώτη είναι πισωκίνητη (αντί για προσθοκίνητη της single cab έκδοση), ενώ η δεύτερη είναι τετρακίνητη. Η Alpha ανακοινώνει ότι η αυτονομία του είναι 443 χλμ. ανά φόρτιση., σε αντίθεση με τα 402 και 443 χλμ. του απλού Wolf.

Η εταιρία εκτιμά ότι η τιμή του Wolf+ θα κυμαίνεται μεταξύ 40.000 και 48.000 δολαρίων, καθιστώντας το πιο ακριβό από το απλό Wolf, η τιμή του οποίου κυμαίνεται μεταξύ 36.000 και 46.000 δολαρίων, ανάλογα με τις προδιαγραφές. Η Alpha δέχεται επί του παρόντος κρατήσεις για το Wolf+, αλλά δεν αναμένει να ξεκινήσει την παράδοση των ηλεκτρικών pickup της πριν το 2023, το νωρίτερο.