Ειδική έκδοση Polestar 1 αποτελεί το κύκνειο άσμα του μοντέλου

Σχετικά άρθρα

Η Polestar αποκάλυψε σήμερα μια ειδική έκδοση του Polestar 1, η οποία ξεχωρίζει από την μοναδική ματ χρυσή εξωτερική βαφή του, με το ίδιο χρώμα να το συναντάμε στις δαγκάνες των φρένων. Επιπλέον, το αυτοκίνητο πατάει σε μαύρες ζάντες, ενώ στο εσωτερικό, οι χρυσές ραφές του σαλονιού ταιριάζουν με το εξωτερικό χρώμα και δίνουν στην καμπίνα μια ακόμη πιο μοναδική αίσθηση.

Η ειδική έκδοση του Polestar 1 θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 25 αυτοκινήτων, οι οποίες σηματοδοτούν την ολοκλήρωση της παραγωγής του μοντέλου, η οποία θα φτάσει στο τέλος της αργότερα φέτος.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με το αυτοκίνητο να παίρνει κίνηση από έναν 2,0-λιτρο Drive-E βενζινοκινητήρα, o οποίος κινεί τον εμπρός άξονα, ενώ σε κάθε έναν πίσω τροχό υπάρχει και από ένας ηλεκτροκινητήρας. Η απόδοση του τετραθέσιου coupe ανέρχεται σε 628 άλογα και σε 1.000 Nm ροπής, με την ηλεκτρική του αυτονομία να είναι 150 χιλιόμετρα και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη από οποιοδήποτε υβριδικό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Το αυτοκίνητο πρακτικά θα αντικατασταθεί από την έκδοση παραγωγής του Precept Concept, ενός αμιγώς ηλεκτρικού σπορ μοντέλου που ο σχεδιασμός του δεν θα διαφέρει πολύ από αυτόν του πρωτότυπου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...