Την ανανεωμένη έκδοση του ES παρουσίασε σήμερα η Lexus, με το μοντέλο να αποκτά ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, νέα μάσκα και επανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα. Υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες 17″ έως 19″ και δύο νέα εξωτερικά χρώματα, τα Sonic Platinum και Sonic Grey.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα οθόνη αφής 8″ ή 12,3″ που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, με το αυτοκίνητο να έχει στον βασικό εξοπλισμό τη σουίτα τεχνολογίας Lexus Safety System +2.5 που περιλαμβάνει τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, ανίχνευσης και προειδοποίησης σύγκρουσης και υποβοήθησης έκτακτης ανάγκης του συστήματος διεύθυνσης, το οποίο βελτιώσει τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια ελιγμών αποφυγής. Επίσης υπάρχει ενεργό cruise control και σύστημα αλλαγής και διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

Προσφέρεται με την ίδια γκάμα κινητήρων ενώ προστίθεται η ES 300h F Sport, απόδοσης 218 ίππων, με το ES 350 F Sport να φέρει το πακέτο Dynamic Handling που διαθέτει τις λειτουργίες Sport+ και Custom drive καθώς και ενεργή ανάρτηση.