Χθες, η Volkswagen ανακοίνωσε ότι το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, 22 του μηνός, θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση της έκτης γενιάς του Polo, δίνοντας παράλληλα μια teaser φωτογραφία. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένεις δύο 24ωρα για να το δεις, καθώς μόλις διέρρευσαν τρεις επίσημες φωτογραφίες του Polo facelift, που μας δείχνουν τις αλλαγές που φέρει το γερμανικό μοντέλο.

1Ανανέωση: Επίσημο πλέον

Επίσημο: Volkswagen Polo facelift

Στο εμπρός μέρος παρατηρούμε τον νέο προφυλακτήρα και τα νέα LED φωτιστικά σώματα, ενώ υπάρχει και μια LED ταινία που διατρέχει το πλάτος της μάσκας και πρακτικά ενώνει τους προβολείς. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι πιο διακριτές, καθώς το μοντέλο διαθέτει νέας σχεδίασης φώτα, τα οποία εισέρχονται στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

2

Ακόμα, υπάρχει νέος προφυλακτήρας, ενώ και με τους νέους χρωματισμούς, το Polo έχει αποκτήσει συνολικά μια φρέσκια εμφάνιση, καθώς παρουσιάστηκε πριν σχεδόν τέσσερα χρόνια.

3

Θα συνεχίσει να προσφέρεται με την ίδια γκάμα κινητήρων που συναντάμε σήμερα κάτω από το καπό του και στο εσωτερικό του υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να προσφέρει σύνδεση στο internet.

Να θυμίσω πως το Polo βρίσκεται στην αγορά από το 1975 και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 18 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.