Alfa Romeo: Τα Giulia και Stelvio έχουν ίδια ποιότητα με τα γερμανικά αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Ο νέος CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε μεταξύ άλλων πως η ποιότητα των Giulia και Stelvio είναι ίδια με αυτή που προσφέρουν τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών, συμπληρώνοντας πως:

Θέλω και η μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων μας να καλύψουν το χάσμα που έχουμε από τους αντιπάλους μας μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια. Για να το καταφέρουμε δεν πρέπει να πουλάμε τα οχήματα μας φθηνά,

τονίζοντας πως δεν θέλει να γίνονται “μαγειρέματα” από την εταιρία και τους εμπόρους της με στόχο να παρουσιάζονται αυξημένες πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια πωλούνται ως μεταχειρισμένα με μηδενικά χιλιόμετρα, μια στρατηγική που ζημιώνει την εταιρία.

Ο Imparato μίλησε και για τον στόχο των 400.000 πωλήσεων ετησίως από το 2018 και μετά που είχε θέσει ο Sergio Marchionne, λέγοντας πως δεν θα αποκαλύψει δημοσίως τους νέους στόχους πωλήσεων της εταιρίας, συμπληρώνοντας:

Δεν θα κάνω υποσχέσεις που δεν μπορώ να εκπληρώσω. Στο τέλος κάθε έτους θα παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του επόμενου έτους.

Διάβασε επίσης

Η Alfa Romeo καταργεί την πλατφόρμα Giorgio

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα