Ο Jean Alesi οδηγεί στο Μονακό την Ferrari 312B, μονοθέσιο του Lauda, και να τον τρακάρουν

Σχετικά άρθρα

Μπορεί το GP του Μονακό να διεξάγεται σε ένα μήνα από σήμερα, ωστόσο το πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής ήδη ζει σε ρυθμούς αγώνων και Formula 1.

Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το Ιστορικό GP του Μονακό, με τον Jean Alesi να οδηγεί μια Ferrari 312B3, ήτοι το μονοθέσιο με το οποίο έτρεξε ο Niki Lauda στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Ωστόσο, υπήρξαν και απρόοπτα κατά τον αγώνα, καθώς ο Marco Werner έπεσε πάνω στον Alesi στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού. Αυτό έγινε στην προσπάθεια του πρώτου να πάρει την πρωτοπορία του αγώνα, οδηγώντας μια Lotus 77, μόλις τρεις γύρους πριν την καρό σημαία. Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψει ο Alesi, και να κερδίσει ο Werner.

Οι αγωνοδίκες, όμως, τιμώρησαν τον Werner και του στέρησαν τη νίκη, με τον Michael Lyons -ο οποίος κηρύχθηκε νικητής- να αφήσει το τρόπαιο του νικητή στη Lotus του Werner, αναγνωρίζοντας τη νίκη του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...