Η Volkswagen συνεχίζει το teasing του νέου Τ7 Multivan, το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί τον Ιούνιο και από την φωτογραφία διακρίνουμε ότι η νέα γενιά του γερμανικού βαν διαθέτει φωτιζόμενη μάσκα, που ενώνει τα φωτιστικά σώματα.

Επίσης θα μπορεί να εξοπλιστεί με τεράστια ηλιοροφή, ενώ θα φέρει και ένα “έξυπνο” σύστημα καθισμάτων, που θα επιτρέπει την μετακίνηση και την αφαίρεση των πέντε καθισμάτων της 2ης και 3ης σειράς καθισμάτων.

Έτσι, με την αφαίρεση τους θα αυξάνεται σημαντικά ο προσφερόμενος χώρος αποσκευών, όταν απαιτείται η μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων. Το νέο T7 θα διαθέτει τεχνολογία shift-by-wire, ήτοι δεν θα υπάρχει φυσική σύνδεση μεταξύ του λεβιέ των ταχυτήτων και του κιβωτίου.

Ο μικρός διακόπτης είναι τοποθετημένος στα δεξιά του τιμονιού και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το σύστημα ψυχαγωγίας, με οθόνη 10 ιντσών, που διαθέτει bird’s-eye οπτική προβολή, για ευκολότερη κίνηση σε χαμηλές ταχύτητες.

Το T7 Multivan θα διατίθεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG διπλού συμπλέκτη και ηλεκτρονικό χειρόφρενο, το οποίο θα μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα ή με το πάτημα ενός κουμπιού. Τέλος, το βανάκι θα προσφέρεται και σε plug-in υβριδική έκδοση.