Η Stellantis θέλει να κάνει κορυφαίες πολυτελείς μάρκες τις Alfa Romeo, DS και Lancia μέσα σε βάθος 10ετίας

Σχετικά άρθρα

Ο Carlos Tavares, CEO της Stellantis δήλωσε πρόσφατα πως στόχος τους είναι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να κάνουν τις Alfa Romeo, DS και Lancia κορυφαίες πολυτελείς μάρκες.

Όπως είπε για την Alfa Romeo παρά το γεγονός πως σήμερα η εταιρία έχει στη γκάμα της μόνο τις Giulia και Stelvio, η εικόνα της στην αγορά είναι καλή, προσθέτοντας πως παρά την στροφή στην ηλεκτροκίνηση, η Alfa Romeo πρέπει να επικεντρωθεί στην οδήγηση.

Όπως είπε:

Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να είμαστε εξαιρετικά κερδοφόροι και με τη σωστή τεχνολογία. Στο παρελθόν αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες ήταν πρόθυμες να αγοράσουν την Alfa Romeo. Στα μάτια αυτών η μάρκα είχε μεγάλη αξία. Έχουν δίκιο. Η Alfa Romeo έχει μεγάλη αξία.

Η Alfa Romeo θα στραφεί στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αλλά αυτό θα συμβεί με έναν δυναμικό τρόπο, με έναν παθιασμένο, επιτυχημένο CEO από την Peugeot στο τιμόνι της. Ο Jean-Philipe Imparato είναι Ιταλός και θα καθοδηγήσει με πάθος και όραμα τη μάρκα σε σχέση με το τι πρέπει να γίνει.

Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που απευθυνόμαστε στους υποψήφιους πελάτες. Υπάρχει μια μορφή αποσύνδεσης με τα προϊόντα, την ιστορία και τα πρόσωπα στα οποία μιλάμε. Πρέπει να κατανοήσουμε σε ποιον μιλάμε και ποια είναι η προϊοντική υπόσχεση. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε αυτό να γίνει σωστά.

Διάβασε ακόμη

Stellantis: Ξεκινά την κοινή ανάπτυξη των μοντέλων της Alfa Romeo, της DS και της Lancia

Αυτό που κάνουμε είναι να προσφέρουμε σε κάθε μάρκα της Stellantis μια ευκαιρία, δίνοντας στην κάθε μια ένα χρονικό διάστημα 10 ετών, προσφέροντας την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την πραγματοποίηση της απαραίτητης προϊοντικής στρατηγικής της.

Οι CEO των εταιρών πρέπει να είναι σαφείς ως προς την υπόσχεση κάθε μάρκας, τους στόχους, τους πελάτες και την επικοινωνία του κάθε brand. Θα είναι υπέροχο αν το καταφέρουν. Κάθε εταιρία της Stellantis θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι το διαφορετικό για να προσελκύσει πελάτες.

Διάβασε επίσης

Alfa Romeo: Τα Giulia και Stelvio έχουν ίδια ποιότητα με τα γερμανικά αυτοκίνητα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...