Ο Mate Rimac ζητά συγγνώμη για ένα video που δείχνει το Nevera να τρέχει με 232 χλμ/ώρα σε δημόσιο δρόμο

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Τρίτη, η Rimac παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του C_Two concept δίνοντας του ένα νέο όνομα, καθώς το “βαφτισε” Nevera. Διαβάζοντας μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα νούμερα των επιδόσεων, καταλαβαίνεις ότι το κροατικό ηλεκτρικό hypercar είναι εξωφρενικά γρήγορο, σε σημείο που να κάνει την Ferrari SF90 Stradale να δείχνει εξαιρετικά αργή.

Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά διέρρευσε ένα video που δείχνει κάποιον, ο οποίος φοράει ένα γιλέκο και ένα καπέλο με τα λογότυπα της Rimac, να υπερβαίνει κατά πολύ το όριο ταχύτητας σε έναν επαρχιακό δρόμο λίγο έξω από το Dubrovnik στην Κροατία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος οδηγός έπιασε ταχύτητες έως και 232 χλμ/ώρα, ήτοι 142 χλμ/ώρα πάνω από το όριο ταχύτητας σε έναν αρκετά στενό δρόμο, παρότι είχε αραιή κίνηση.

Αυτό έφερε σε δύσκολη θέση τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Rimac Automobili, Mate Rimac, και -μέσω ανακοίνωσης του- ζήτησε συγγνώμη για την επικίνδυνη οδήγηση, λέγοντας ότι ο ίδιος ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία να τους ειδοποιήσει για τα αδικήματά του. Σε ένα σημείο της ανακοίνωσης, ο 33χρονος Βόσνιος αναφέρει:

Η στάση μας είναι ξεκάθαρη: ενημερώνουμε όλους τους πελάτες, τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους ότι η οδήγηση γίνεται σε δημόσιους δρόμους και ότι πρέπει να ακολουθούν το νόμο. Ο οδηγός από το βίντεο κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία. Η αστυνομία ήρθε και πραγματοποίησε ανάκριση και θα τιμωρηθεί, όπως θα τιμωρούταν ο κάθε άλλος σε αυτήν την κατάσταση. Για τις επόμενες βόλτες, θα είμαστε καλύτερα προσεκτικοί και εποπτεύουμε την κατάσταση. Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Rimac Nevera με εξωφρενικές επιδόσεις

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr