Η Stellantis θα κατασκευάσει 4 ηλεκτρικά στην Ιταλία

Σχετικά άρθρα

Από το 2024 η Stellantis θα κατασκευάζει 4 ηλεκτρικά αυτοκίνητα (D-Segment), διαφορετικών εμπορικών σημάτων, στο Melfi εργοστάσιό της στη νότια Ιταλία. Αυτό έγινε γνωστό από το σωματείο εργαζομένων UILM που μεταξύ άλλων είπε:

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι το Melfi θα είναι το πρώτο εργοστάσιο στην Ιταλία που θα κατασκευάζει 4 νέα ηλεκτρικά μοντέλα, με βάση το επιχειρηματικό σχέδιο για μετά το 2022.

Η μελλοντική παραγωγή στο Melfi θα βασίζεται σε μια ενιαία ενισχυμένη γραμμή παραγωγής που θα συγχωνεύσει τις δύο υπάρχουσες, είπε το σωματείο, προσθέτοντας ότι η αναδιάρθρωση θα αφήσει την παραγωγική ικανότητα στο εργοστάσιο αμετάβλητη, σε περίπου 400.000 μονάδες ετησίως.

Ο επικεφαλής του UILM, Rocco Palombella, δήλωσε ότι τα συνδικάτα δεν έλαβαν όλες τις απαντήσεις που ήθελαν, καθώς η Stellantis εξακολουθεί να εργάζεται στο νέο επιχειρηματικό της πλάνο. Ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρξουν διαρθρωτικές απολύσεις.

Ο Carlos Tavares, CEO της Stellantis, έκανε γνωστό πως η εταιρία θα παρουσιάσει το νέο της επιχειρηματικό πλάνο στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2022.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Stellantis: Νέα εθελούσια έξοδος για περισσότερους από 3.000 εργαζομένους της

Η Stellantis υπέγραψε περαιτέρω συμφωνίες με τα συνδικάτα στην Ιταλία για εθελούσιες εξόδους, που θα μπορούσαν να μειώσουν το εργατικό δυναμικό της εταιρίας κατά...