Η Toyota teasάρει το εσωτερικό του νέου Tundra

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας διέρρευσαν μερικές -κακής ποιότητας- φωτογραφίες του νέου Tundra, κάτι που “ανάγκασε” την Toyota να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του μοντέλου, διακόπτοντας μερικώς την teaser καμπάνια της. Και λέω μερικώς, καθώς σήμερα η ιαπωνική εταιρία έδωσε τρεις teasers φωτογραφίες του εσωτερικού του μεγάλου της pickup, το οποίο θα τεθεί απέναντι από τα Chevrolet Silverado 1500, GMC Sierra 1500, Ford F-150, Nissan Titan και Ram 1500.

Από αυτές βλέπουμε την μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η οποία φαίνεται να εξέχει ελαφρώς πάνω από το ταμπλό. Επιπλέον, απεικονίζεται η κεντρική οθόνη του Apple CarPlay, ενώ φαίνεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση εξοπλίζεται με ηχεία της JBL, που είναι τοποθετημένα στη βάση της εμπρός κολώνας.

Το νέο Tundra βασίζεται στη νέα αρθρωτή TNGA-F πλατφόρμα της ιαπωνικής εταιρίας και φέρει εντελώς νέα εμφάνιση. Θα προσφέρεται με τον iForce Max κινητήρα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ο ίδιος 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας που υπάρχει και στο νέο Land Cruiser, απόδοσης 420 ίππων με 650 Nm ροπής.

Δες ακόμα

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Toyota Tundra

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla μήνυσε την Tesla Power στην Ινδία

Μήνυση εναντίον της ινδικής εταιρείας κατασκευής μπαταριών Tesla Power κατέθεσε σε δικαστήριο του Νέου Δελχί η Tesla, κατηγορώντας την για παραβίαση του εμπορικού του...