Ο Vin Diesel πιστώνεται την απόδοση του Dwayne Johnson στο Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

Παρότι στην Ελλάδα η ένατη ταινία του franchise του Fast and Furious έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη, 17 Ιουνίου, στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Ιουνίου.

Ο Vin Diesel, εκτός από πρωταγωνιστής, είναι και παραγωγός των ταινιών, και σε πρόσφατη συνέντευξη του στο αμερικάνικο Men’s Health, o 53χρονος ηθοποιός έκανε γνωστό ότι ήταν αυτός που έφερε τον Dwayne “The Rock” Johnson, ως Luke Hobbs στο Fast Five του 2011.

Ωστόσο, οι προσδοκίες του κοινού για τον Johnson δεν ταίριαξαν με αυτό που είχε ο Diesel στο μυαλό του για τον χαρακτήρα, τον οποίο είχε οραματιστεί να συγκρουστεί με αυτό το “φανταστικό” σύμπαν στο οποίο ο Diesel ήταν μέρος για τόσο καιρό. Έτσι, κατέφυγε στην “σκληρή αγάπη” για να κάνει τον Johnson να αποδώσει, με τον Dom Toretto να τονίζει:

Υπήρχε πολύ “σκληρή αγάπη” ώστε να βοηθήσω και να πάρω αυτή την απόδοση που έπρεπε να έχει. Ως παραγωγός για να πω, “Εντάξει, θα πάρουμε τον Dwayne Johnson, ο οποίος έχει σχέση με την πάλη, και θα αναγκάσουμε τον κινηματογραφικό κόσμο, τα μέλη του κοινού, να θεωρήσει τον χαρακτήρα του ως κάποιον που δεν ξέρει -τον Hobbs, που σε χτυπάει σαν έναν τόνος από τούβλα.

Χρειάστηκε πολύ δουλειά. Έπρεπε να φτάσουμε εκεί και μερικές φορές, εκείνη την εποχή, έπρεπε να δώσω πολλή σκληρή αγάπη. Όχι Felliniesque, αλλά θα έκανα οτιδήποτε έπρεπε να κάνω για να έχω τις αποδόσεις που θέλω σε οτιδήποτε είμαι παραγωγός.

Ο όρος Felliniesque είναι σχετικός ή θυμίζει τον Federico Fellini, τον Ιταλό σκηνοθέτη και σεναριογράφο, οι ταινίες του οποίου ή το στυλ του συχνά χαρακτηρίζονται ως φανταστικό, αλλόκοτο, αλογάριαστο, υπερβολικό.

Τελικά, ο The Rock υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Hobbs σε τρεις ταινίες του Fast and Furious, και στο spinoff του, το Hobbs & Shaw, αλλά δεν εμφανίζεται στο Fast and Furious 9.

ΠηγήMen's Health

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...
Autoblog.gr