Ο Manish Pandey, παραγωγός της ταινίας για τον Ayrton Senna, απέκτησε τα δικαιώματα συγγραφής και σκηνοθεσίας μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του πρώην supremo της Formula 1, Bernie Ecclestone.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα ονομάζεται Lucky!. Η παραγωγή θα γίνει από την εταιρεία του Pandey, Jiva Maya, και θα γίνουν εκτεταμένα γυρίσματα στο σπίτι του Ecclestone στην Ελβετία.

Ο 90χρονος Ecclestone ξεκίνησε ως οδηγός αγώνων, προτού γίνει ιδιοκτήτης ομάδας και τελικά το αφεντικό της F1 για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, επιβλέποντας την εξέλιξή του sport στην παγκόσμια σειρά, με αποτέλεσμα να το κάνει τον εμπορικό γίγαντα που είναι σήμερα.

1

Μιλώντας για το Lucky!, ο Ecclestone είπε:

Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύτηκα κάποιον να πει την ιστορία μου και την ιστορία της Formula 1, και ο Manish είναι ο μόνος αφηγητής και σκηνοθέτης που πιστεύω ότι μπορεί να το φέρει στην οθόνη.

Και δεν είναι απλώς ένας υπέροχος αφηγητής -είναι επίσης υπέροχος θαυμαστής. Παρακολουθεί τη Formula 1 από τα πρώτα του βήματα σαν παιδί.